Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

This is an archived website of the Journal.
You are welcome to visit the new website at
sjgmu.umg.edu.pl.
Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • 61

61

Scientific journal: 
61/2009
Bezpieczeństwo środków spożywczych
Editor: 
dr hab. Izabela Steinka, prof. nadzw. AM w Gdyni
Editorial page: 
PDF icon RO61.pdf
Table of contents: 
PDF icon SO61.pdf
Papers
  • Wpływ zawartości związków bioaktywnych na mikrobiologiczne zanieczyszczenie herbaty
    Przemysław Dmowski, Maria Śmiechowska, Izabela Steinka
    Pages:
    5
    - 14
  • Zawartość potasu w wybranych sokach pomidorowych
    Ewa Stasiuk
    Pages:
    15
    - 18
  • Substancje aromatyzujące jako składnik herbatek ziołowo-owocowych
    Joanna Newerli-Guz, Maria Śmiechowska, Justyna Piotrzkowska
    Pages:
    19
    - 32
  • Charakterystyka związków fenolowych zawartych w miodach
    Aleksandra Wilczyńska, Piotr Przybyłowski
    Pages:
    33
    - 38
  • Jakość mlecznych napojów fermentowanych suplementowanych dodatkami po-chodzenia roślinnego
    Jadwiga Stankiewicz
    Pages:
    39
    - 44
  • Porównanie jakości higienicznej wybranych napojów fermentowanych stosowanych jako suplement diet
    Anita Kukułowicz
    Pages:
    45
    - 51
Main menu
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR