Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

This is an archived website of the Journal.
You are welcome to visit the new website at
sjgmu.umg.edu.pl.
Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • Joanna Newerli-Guz

Joanna Newerli-Guz

Papers
Ocena jakości i stabilności przechowalniczej majeranku (ORIGANUM MAJORANA L.) na podstawie właściwości sorpcyjnych
Quality evaluation of take home vanilla ice cream
Essential oil content as a determinant of sensory features of peppermint tea Mentha piperita
Quality evaluation of selected mustard available on the market
Zachowania żywieniowe i preferencje dzieci w wieku przedszkolnym
Produkty kosmetyczne jako produkty luksusowe
Właściwości przeciwutleniające imbiru (Zingiber officinale Roscoe)
Labelling of Organic and Natural Cosmetic Products in Harmonized Standards
Substancje aromatyzujące jako składnik herbatek ziołowo-owocowych
Main menu
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR