Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • Przemysław Dmowski
Submissions
  • For Authors
  • For Reviewers
  • For Editors

Przemysław Dmowski

ORCID: 
0000-0002-7774-3692
Papers
Economic and Quality Determinants of Yerba Mate, Tea and Coffee Consumption
Attempt of Rooibos and Honeybush Identification Based on the Beverages Color Parameters
Wpływ krotności parzenia na właściwości przeciwutleniające naparów yerba mate
Próba klasyfykacji Yerba mate wedłg kraju pochodzenia na podstawie parametrów barwy
Studies on the hygroscopicity of some black teas in terms of their storage stability
Właściwości przeciwutleniające czarnych herbat wysokogatunkowych dostępnych na rynku e-commerce
Sensory characterization of pu-erh tea beverages
Comparative study of sensory properties and color in different coffee samples depending on the degree of roasting
Wykorzystanie techniki TSDA do oceny jakości organoleptycznej naparów rooibos
Konsumencka ocena atrakcyjności sensorycznej napojów mlecznych z dodatkiem ekstraktów kawy
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR