Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • 61
Submissions
  • For Authors
  • For Reviewers
  • For Editors

61

Scientific journal: 
61/2009
Bezpieczeństwo środków spożywczych
Editor: 
dr hab. Izabela Steinka, prof. nadzw. AM w Gdyni
Editorial page: 
PDF icon RO61.pdf
Table of contents: 
PDF icon SO61.pdf
Papers
  • Wpływ zawartości związków bioaktywnych na mikrobiologiczne zanieczyszczenie herbaty
    Przemysław Dmowski, Maria Śmiechowska, Izabela Steinka
    Pages:
    5
    - 14
  • Zawartość potasu w wybranych sokach pomidorowych
    Ewa Stasiuk
    Pages:
    15
    - 18
  • Substancje aromatyzujące jako składnik herbatek ziołowo-owocowych
    Joanna Newerli-Guz, Maria Śmiechowska, Justyna Piotrzkowska
    Pages:
    19
    - 32
  • Charakterystyka związków fenolowych zawartych w miodach
    Aleksandra Wilczyńska, Piotr Przybyłowski
    Pages:
    33
    - 38
  • Jakość mlecznych napojów fermentowanych suplementowanych dodatkami po-chodzenia roślinnego
    Jadwiga Stankiewicz
    Pages:
    39
    - 44
  • Porównanie jakości higienicznej wybranych napojów fermentowanych stosowanych jako suplement diet
    Anita Kukułowicz
    Pages:
    45
    - 51
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR