Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • Joanna Newerli-Guz
Submissions
  • For Authors
  • For Reviewers
  • For Editors

Joanna Newerli-Guz

Papers
Ocena jakości i stabilności przechowalniczej majeranku (ORIGANUM MAJORANA L.) na podstawie właściwości sorpcyjnych
Quality evaluation of take home vanilla ice cream
Essential oil content as a determinant of sensory features of peppermint tea Mentha piperita
Quality evaluation of selected mustard available on the market
Zachowania żywieniowe i preferencje dzieci w wieku przedszkolnym
Produkty kosmetyczne jako produkty luksusowe
Właściwości przeciwutleniające imbiru (Zingiber officinale Roscoe)
Labelling of Organic and Natural Cosmetic Products in Harmonized Standards
Substancje aromatyzujące jako składnik herbatek ziołowo-owocowych
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR