Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • Anita Kukułowicz
Submissions
  • For Authors
  • For Reviewers
  • For Editors

Anita Kukułowicz

ORCID: 
0000-0002-7520-7992
Papers
Effects of Manual Peeling on Litopenaeus vannamei Microbiological Contamination
Assessment of the Microbiological Stability of Marinated Ginger Stored in Refrigerated Conditions
Assessment of the Microbiological Quality of Soy Cold Cuts
Ocena zawartości chlorku sodu w makrelach wędzonych zakupionych w sieciach handlowych
Wpływ domowego sposobu płukania na redukcję zanieczyszczenia mikrobiologicznego minimalnie przetworzonych warzyw
Porównanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych wybranego asortymentu żywności specjalnego przeznaczenia żywieniowego, pochodzącego z handlu i wytwarzanego w warunkach domowych
Występowanie pałeczek Listeria monocytogenes w wybranych warzywach liściastych
Występowanie Staphylococcus aureus w krewetkach pochodzących z rynku
The presence of escherichia coli and coliform bacteria in selected seafood obtained from food market
Jakość mikrobiologiczna różnych rodzajów tofu
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR