Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • Jadwiga Stankiewicz
Submissions
  • For Authors
  • For Reviewers
  • For Editors

Jadwiga Stankiewicz

ORCID: 
0000-0001-5908-4884
Papers
Assessment of Parental Level of Knowledge and Awareness in the Field the Use of Dietary Supplements Among Children
Evaluation of Selected Microbiological Quality Parameters of Fruit Mousses
Ocena wpływu dodatku smakowego na liczebność populacji bakterii fermentacji mlekowej w wybranym środku spożywczym specjalnego przeznaczenia medycznego
Porównanie zanieczyszczeń mikrobiologicznych wybranego asortymentu żywności specjalnego przeznaczenia żywieniowego, pochodzącego z handlu i wytwarzanego w warunkach domowych
Ocena wpływu rodzaju opakowania na jakość mikrobiologiczną wędlin przechowywanych w domowych warunkach chłodniczych
Poziom wiedzy wybranej grupy konsumentów na temat prozdrowotnych właściwości pestek, orzechów i nasion
Zawartość witaminy C w sokach jednodniowych dostępnych w handlu i uzyskanych w sposób domowy
Ocena poziomu wiedzy konsumentów w zakresie aspektów związanych z dietą wegetariańską
Jakość mlecznych napojów fermentowanych suplementowanych dodatkami po-chodzenia roślinnego
Main menu
  • Current issue
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR