Skip to main content Skip to search

abbr. SJ GMU
ISSN 2657-5841 (printed)
ISSN 2657-6988 (online)

DOI: 10.26408

This is an archived website of the Journal.
You are welcome to visit the new website at
sjgmu.umg.edu.pl.
Home

Scientific Journal of Gdynia Maritime University

Home Scientific Journal of Gdynia Maritime University
toggle
Main menu
  • All issues
  • About the Journal
    • Information
    • Impact
    • Editorial Board
    • Scientific Council
    • Reviewers
    • History
    • COPE Publication ethics
    • Licence & open access
You are here
  • Home »
  • Aneta Ocieczek

Aneta Ocieczek

Papers
Dynamika starzenia się pieczywa pszennego z dodatkiem składników naturalnych
Wpływ stopnia rozdrobnienia pieprzu czarnego na jego higroskopijność badaną z wykorzystaniem wybranych modeli sorpcji
Wpływ temperatury przechowywania na wybrane parametry jakości olejów orzechów
Main menu
  • All issues
  • About the Journal

Contact
Scientific Journal of Gdynia Maritime University
Gdynia Maritime University
ul. Morska 81-87, 81-225 Gdynia
Poland

 
Tel. +48 58 55 86 493
email: publisher@umg.edu.pl

Powered by Drupal
DR