Przejdź do treści
Kandydaci
Studenci
Doktoranci
Pracownicy
Uniwersytet Morski w Gdyni
Uniwersytet
Słowo od Rektora
Władze
Wydziały
Struktura
Aktualności
Nagrody i wyróżnienia
Historia
Uniwersytecki Kurier Morski
Media
Kontakt
Studia
Oferta studiów i szkoleń
Jakość kształcenia
Kształcenie
Programy studiów
Kalendarz akademicki
Rekrutacja
Kampus UMG
Zapewnienie dostępności
Nauka
Badania naukowe
Kategoryzacja
Rozwój kadry
Naukowcy UMG
Projekty
Szkoła Doktorska
Doktorat w trybie eksternistycznym
Czasopisma
Konferencje
Seminaria naukowe
Nagrody i wyróżnienia
Logo HR Excellence in Research
Współpraca
Współpraca międzynarodowa
Współpraca w kraju
Oferta dla biznesu
Współpraca w zakresie kształcenia
Centrum Transferu Technologii
Projekty
EN
Search
Współpraca
Oferta dla biznesu
Oferta technologiczna
Portfel aktywny
Sposób wytwarzania chleba o podwyższonych właściwościach prozdrowotnych i wysokim potencjale sycącym
Przekąskowe ekstrudaty kukurydziane z białkiem konopnym
Przekąskowe ekstrudaty kukurydziane ze spiruliną oraz chlorellą
Rezystancja termiczna diody led i fototranzystora
Rezystancja termiczna transformatora
Rezystancja termiczna tranzystora igbt
Rezystancja termiczna tranzystora polowego
Rezystancja termiczna w dławiku
Rezystancja termiczna rdzenia ferromagnetycznego induktora
Sposób pomiaru energii włączania wyłączania tranzystorów
Symulator nawigacyjno-manewrowy
Momentomierz
Urządzenie do inwentaryzacji stanu technicznego stalowych części podwodnych nabrzeży portowych
Mobilna Podwodna Baza Wsparcia Nurkowego
Pianka poliuretanowa modyfikowana nanochitozanem
Zespół sterowania jednostki śródlądowej
Sposób identyfikacji ilościowej etanolu w biopaliwie do silników o zapłonie iskrowym